My guilty pleasure

Recepten

My guilty pleasure

fgfdhdfhf

Yes it´s time for a guilty pleasure! Soms moet jezelf eens lekker verwennen en voor mij betekend dat chocola! Nu heb ik deze week iets heerlijk goddelijks gemaakt en ook nog eens heel simpel om te maken, wat wil je nog meer!

Het is echt een aanrader, so make it and bake it!

Chocolade fudge

ingrediënten

  • 1 blikje gecondenseerde melk, kun je kopen bij de AH
  • 110 gram margarine
  • 100 gram bruine kristal suiker of bastardsuiker
  • 1-2 eetlepels honing
  • 1- 1,5 Verkade Digestive koekjes (orgininal)
  • 2 repen melkchocolade

Hoe pak je het aan?

allereerst de koekje fijnmalen. Daarna in een pannetje de gecondenseerde melk, margarine, honing en suiker langzaam laten smelten (niet bij weglopen, anders brand het aan). Als alles is gesmolten laat je het 2-3 minuten koken. Af en toe roeren. Het wordt lichtbruin. De gemalen koekjes toevoegen aan het mengsel en mengen. Daarna het geheel laten afkoelen. Verspreid het in een lage schaal of bakvorm. Smelt de chocolade in een pannetje en verspreid dit boven op. Laat het afkoelen en na een tijdje zet je het in de koelkast waardoor het hard wordt.

Peace of cake and enjoy! en nee geen schuld gevoelens. Morgen weer een skinny day!

GSGSDGHDHDFHDF

It's only fair to share...Pin on PinterestShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave us a comment

Categories