Koken als een Masterchef

Home/Websites & Apps

Koken als een Masterchef

865_min

 

Droom jij er ook van om overheerlijke culinaire recepten te serveren tijdens je verjaardag of tijdens een dinner party (om het maar chique te noemen). Trots te mogen opscheppen aan iedereen dat jawel jij dit echt heb gemaakt en er wel degelijke een keukenprinses of prins in jouw schuilt.

Laten wij deze droom verwezenlijk, want er bestaat een app wat zorg dat het eeuwige gekluns in de keuken doet verdwijnen. Ken jij kitchen story al? Hier staan overheerlijk recepten op, waar je u tegen zegt! Aan de hand van filmpjes laat kitchen story zien hoe je overheerlijke recepten maakt en ja op de filmpjes ziet het er super makkelijk uit.

Ik heb nog niet ervaren hoe het in de praktijk echt eraan toe gaat, maar het is zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen op de app. Ook staan er handige tips hoe je bepaalde voedingsproducten moet snijden en nog veel meer basis tips om een goede keukenman of keukenvrouw te worden.

Bye bye keuken kluns, hallo keukenprinses/prins.

It's only fair to share...Pin on PinterestShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave us a comment

Categories