Over mij

 

 

Bord Gezond

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hi jij, Leuk dat je mijn website hebt gevonden!  Laat ik mijzelf eerst even voorstellen. Ik ben Marjolein een diëtist en je raad het, a Health Junky! Nou niet gelijk denken dat ik de chocolade uit mijn leven heb verbannen (echt niet).

Ik kom oorspronkelijk uit een klein boerendorp genaamd Wachtum (huh?), ergens helemaal verstopt in Drenthe. De voordelen van het opgroeien op de boerderij is dat ik nooit hoefde te zoeken naar een speelplek, want er was altijd ruimte. En dankzij al die ruimte hadden wij ook een hemelse moestuin! Van aardbeien, wortels, rode bieten tot paprika, tomaat en bleekselderij (you name it), alles werd er verbouwd. Je kunt wel zeggen dat met veel verse groenten & fruit ben opgegroeid.

Door onze hemelse moestuin en de lekkere kook & bak creaties van mijn moeder wilde ik nog meer weten over voeding en heb ik er toen voor gekozen om de opleiding Voeding & Diëtetiek te volgen. Voeding is en blijft een belangrijk onderdeel in ons leven. Het zorgt er mede voor dat wij ons fit voelen en verkleint de kans op vervelende ziektes.

 

1480332806_128Over Bord Gezond

BordGezond gaat over gezonde zaken, waar wij allemaal in het dagelijks leven mee te maken krijgen! Hoe kun jij ervoor zorgen om op een gezonde en normale wijze (weg crashdieet) een healthy lifestyle voor jezelf te creëren. Het klinkt allemaal heel gemakkelijk, maar het is de kunst om je eigen persoonlijke balans te vinden. Wil jij graag hulp bij het zetten van de eerste stappen naar een gezonde leefstijl, dan wil ik jou daar graag bij helpen. Voor meer informatie over wat ik jou kan bieden klik dan hier op pagina advies.  Je mag zelf bepalen hoe intensief je de begeleiding wil hebben en waar je focus ligt.

Daarnaast hou ik op mijn site een blog bij zodat je dagelijkse portie gezonde kennis binnenkrijgt. Ik hoop dat ik door BordGezond jou boordevol inspiratie en tips kan meegeven op weg naar een gezondere jij. 

Wil jij graag meteen een afspraak maken of heb je vragen klik dan hier of gebruik de chatfunctie hier rechtsonder.

 

Liefs Marjolein

Be happy with what you have,

while working for what you want.

+ Ik sta geregistreerd in het kwaliteitsregister voor paramedici dat de kwaliteit van de diëtist waarborgt. KP-nummer: 19912759189. 
BlogSociety