Advies

Gezonde leefstijl

Tegenwoordig worden we overspoeld door de verschillende dieettypes, adviezen en veranderingen in de foodwereld en dat kan best verwarrend zijn. Het klinkt zo gemakkelijk om je leefstijl te veranderen maar waar begin je en wat is de eerste stap die je zet op weg naar een gezondere leefstijl?

Mijn toverwoorden voor een gezonde leefstijl zijn variatie en combinatie. Om een gezonde leefstijl te bereiken draait het niet alleen om gezonde voeding maar ook beweging. En nee, dat betekend niet alleen een abonnement op de sportschool en vervolgens niet gaan maar echt daadwerkelijk te gaan sporten. En niets is belangrijker dan variatie in je voedingspatroon zodat er geen voedingsstoffen in jouw patroon ontbreken. Geloof mij, deze twee combinaties zorgen al voor een powerlifestyle!

Wil jij graag hulp bij het zetten van de eerste stappen naar een gezondere leefstijl, dan wil ik jou daar graag bij helpen (ofcourse)!

reisWat kan ik voor jou betekenen

Ik bied online consulten aan waar we samen de eerste stappen gaan zetten naar een gezonde leefstijl, door middel van een persoonlijk voedingsschema. Je mag zelf bepalen hoe intensief je de begeleiding wil hebben en waar je focus ligt.

Ik kan jou o.a het volgende bieden:

  • het aanleren van een gezond eetpatroon en dat betekend dus geen crashdieet etc.
  • Je fitter en energieker voelen oftewel een powerlifestyle.
  • Hulp bij het bereiken en behouden van je ideale gewicht.
  • Het ontwikkelen van een portie gezonde kennis op gebied van voeding en leefstijl.

Daarnaast hou ik op mijn site een blog bij zodat je dagelijkse portie gezonde kennis binnenkrijgt. Ook als je tussen de begeleiding door kleine vragen heb, kun je ook online met mij chatten.

En aan de slag!


Al nieuwsgierig geworden maar heb jij nog ergens vraagtekens over, no worries! Het eerste consult is een gratis online kennismakinggesprek! Samen bespreken we jouw doelen en wat jij graag wil bereiken om zo tot een passend advies te komen. En daarnaast wil ik al jouw fooddilemma’s beantwoorden! Klinkt dat goed? Nou waar wacht je nog op!

Wil jij graag een afspraak maken klik dan hier of gebruik de chatfunctie hier rechtsonder.

 

It’s not a diet

It’s called eating healthy