Worteltaart

Recepten

Worteltaart

Ik was vroeger totaal geen taart eter was, wat op zich een pluspunt was, scheelt weer minder calorieën naar binnen werken.  Toch ben ik in de loop der jaren meer van taart gaan houden (oh jee). Gelukkig valt het nog mee dat ik niet verslaafd ben aan alle taarten, maar begin is er.

Nu had ik laatst voor het eerst worteltaart gegeten en ik was verliefd, jeetje wat was dat lekker! Dus besloot ik op een mooie herfstdag voor het eerst zelf eens taart te gaan maken en dat moest natuurlijk worteltaart worden.

Ik het heb het recept gebruikt van Pauline’s keuken en ik kan het haast niet geloven, maar jawel die taart op de foto’s hierboven is mijn masterpiece! Het is gewoon in één keer goed gegaan en nog steeds kan ik het niet geloven! Ik heb nu ook de smaak te pakken om meer te gaan bakken.

Het recept is te vinden op http://uitpaulineskeuken.nl/2013/06/repost-carrot-cake.html. Ik zeg doen!

 

It's only fair to share...Pin on PinterestShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave us a comment

Categories