Zomer en Salade!

Algemeen/Recepten

Zomer en Salade!

JgO5tpkp

Yeah het mooie weer is er weer! en koken? nee bij mij niet. Ik wil genieten van het mooie weer,  dan uren in die verdomde keuken te staan! Dus ja ik heb deze week als een soort van konijn geleefd. Salade, salade en nog eens salade! I love it.

Vandaag heb ik weer een heerlijke salade gemaakt, super super easy en totaal geen gedoe!

Wat voor ingrediënten heb je nodig? Het leuke aan salade is dat je het zo gek kan maken, al je favoriete smaken kun je er aan toe voegen. Maar goed om te voorkomen dat je straks met een te bepakte boodschappen tas terug komt, hier gewoon een simpele salade met niet te veel gedoe.

Voor 1 persoon (lekker independent vandaag)

  • Zalm! (gotta love fish)
  • 1 citroen
  • gemengde salade
  • walnoten (1 handje)
  • lekker veel champignons
  • 1 tomaatje
  • munt (paar takjes)
  • Griekse feta

Heel belangrijk (ik vergeet het bijna altijd) om de zalm uit de diepvries te halen en van te voren ontdooien. Verwarm de oven op 200 graden. Doe daarna lekker de zalm in de oven en zorg dat het bedekt is met je favoriete specerijen/kruiden. Ik zelf doe altijd oregano, paar munt blaadjes, peper en een takje rozemarijn.  Doe een klein beetje ieniemienie scheutje olijfolie en ik ieniemienie wokpan en bak daarin de gesneden champignons. Ook door voeg peper, munt en rozemarijn aan toe. Laat het op laag vuur bakken. Doe de salade in tussen tijd in een kom en voeg daar de tomaat, griekse feta en walnoten  aan toe.  Voeg daarna de champignons en zalm aan toe. En als laatst een paar schijfjes citroen er boven op, als extra smaak.

Super super easy! Enjoy.

 

It's only fair to share...Pin on PinterestShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave us a comment

Categories