Top 10 hydraterend voedsel

Algemeen

Top 10 hydraterend voedsel

hydraterend

Moet je 1,5 liter water per dag drinken?

Je herkent het misschien wel, de hele dag hard gewerkt nog net tijd om wat te eten, maar drinken? Als je er eens op gaat letten, kom je dan aan je acht koppen? Ook ik moet bekennen dat het mij niet altijd lukt. Maar moet je 1,5 liter water drinken op een dag? Jazeker, het is een goede richtlijn om aan je dagelijks vochtinname te komen. Voor de één is het misschien te weinig, vooral als je veel sport. Het is in in ieder geval belangrijk dat je urine niet donkergeel is, dan weet je dat je te weinig hebt gedronken.

Je hoeft niet alleen maar water drinken om aan 1,5 liter vocht te komen, maar een ander gezond alternatief is  bijvoorbeeld thee drinken. Ook koffie wordt meegerekend, alleen zou ik hier geen acht koppen van drinken. Wist jij dat voeding ook vocht bevat? Het helaas niet zo dat als je alleen deze voeding hieronder eet dat je dan aan je 1,5 liter komt, maar het helpt zeker een handje om dichterbij de 1,5 liter te komen. Een handig schema die laat zien waar de meeste vocht in voeding zit.

 

hydraterend

It's only fair to share...Pin on PinterestShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave us a comment

Categories