I don’t do mornings

Algemeen

I don’t do mornings

 

Moeite om s’ochtends uit bed te komen? En nu al helemaal met het regenachtige, maar toch heb ik wat handige tips voor jou!

1. Holy water

Ben jij iemand die altijd standaard een glas water naast zijn of haar bed heeft staan? lucky you! Neem lekker een slok water als je ogen open doet, want het is niet alleen verfrissend, maar ook hydraterend en hierdoor word je metabolisme ook wakker. Plus is het belangrijk om minstens acht glazen water per dag te drinken, dus nog zeven te gaan.

2. Zet je wekker op een goede plek

Toen ik vroeger naar stage moest ging de wekker al om half 6! Ik vraag mijzelf nog steeds af hoe ik het allemaal heb kunnen volhouden, maar hier is mijn truc!

Ik had altijd mijn wekker op een ander plek staan dan naast mijn bed. Een wekker moet nooit naast mijn bed staan, want dan krijg je de welbekende snooz en kom ik nooit meer mijn bed uit, dus vandaar dat ik besloot om het anders te doen! Of het leuk is? nee totaal niet, maar ik kom wel mijn bed uit, dus missie geslaagd.

3. Say yes to sunlight

Wist je dat onze lichaam wakker wordt van zonlicht? maar ja het is nu wintertijd en dat betekend minder zonlicht. Wel is het lekker om tijdens deze periode te genieten van de dauw en gewoon een kleine wandeling te maken. Geloof mij door de kou word je wel wakker.

4. bye bye alcohol of cafeïne.

Bij iedereen een bekende alcohol en cafeine en helaas blijven zij boosdoeners. Probeer eens kruidenthee te nemen voordat je gaat slapen.

Omarm je ochtendmens!

Liefs,

Marjolein

It's only fair to share...Pin on PinterestShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave us a comment

Categories