What to read?

Boeken/Lifestyle

What to read?

 

photo_2015-09-02_22-20-11

Ben ik een fanatieke lezer? Ja en nee, bij mij is het altijd in fases! De ene maand kan ik boeken achterelkaar lezen, maar ik kan ook één of twee of drie maanden helemaal niks lezen. Ik heb een zwak voor boeken met mooie inspirerende plaatjes erin en kan dan niet de verleiding weerstaan om ze niet te kopen. Het resultaat? veel te veel boeken en meer dan de helft is nog niets eens uitgelezen (shame on me).

Wel zijn het boeken die het waard zijn om te lezen en gebruik ik ze niet alleen als huis accessoires (wat trouwens wel heel leuk staat). Maar goed ik wil graag met jullie één van mijn favoriete boeken delen en die ik wel helemaal heb uitgelezen.

Lauren Conrad! Ook wel betekend van  Laguna Beach en The Hills, dat is alweer een tijdje geleden en voel ik mij nu best wel oud (Ai). Daarnaast heeft zij al heel wat leuke boeken uitgebracht waaronder Beauty en Style, die ik uiteraard allebei heb. I love love love it.  Ik heb al veel wijze tips van haar opgevolgd en wil ik graag een paar met jullie delen uit het boek Beauty en Style, als voorproefje.

Lichamelijke verzorgingImage title

Zelf als je een vettige huid hebt, kun je het beste een lichte, olievrije vochtinbrengende crème gebruiken voor alle zones van je gezicht en hals. En om te zorgen dat je zo veel mogelijk vocht ‘vangt ‘, kun je hydraterende crème het beste opbrengen op vochtige huid.

Make-up

Vroeger, voordat je crèmeblusher was uitgevonden, was lipstick het alternatief als je geen poeder wilde gebruiken. Het geeft ook makkelijk en snel een geweldige blos, en dat is precies wat je het beste kunt doen als je je gezicht even tussendoor wilt oppeppen. Wrijf een beetje lipstick tussen je vingers op het op te warmen en dep het direct op de appeltjes van je wangen.

Kleding: Het bewaar je kleding in een legkast?


Als je een stapel opgevouwen kledingstukken maakt, leg dan de grootste en zwaarste onderaan – anders krijg je een wiebelig geheel. Leg een paar cederhouten balletjes of blophoto_2015-09-02_20-05-59kjes tussen je truien tegen motten- en zorg dat je alles zo schoon mogelijk houdt. Motten worden aangetrokken door lichaamsgeur in natuurlijke vezels. Smerig, maar waar.

Dankzij deze Boeken heb ik een mooie kledingkast gecreëerd en weg vieze motten, yak!  Al  nieuwsgierig naar meer? Dan heb ik een tip kijk altijd eerst op markplaats, voordat je het in de winkel gaat kopen, scheelt enorm! Ja, ook ben ik enkele koopjes jager en kijk altijd eerst op het internet voor korting, heel handig!

 

Liefs,

Marjolein

 

It's only fair to share...Pin on PinterestShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave us a comment

Categories